Sekirom na komšiju zbog parking mesta!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Beograđanin jedva izvukao živu glavu

Sekirom na komšiju zbog parking mesta!

Crna Hronika -
Saša M. naoružan jurio Branislava Milačića samo zato što je ostavio automobil na mestu gde parkira Sašina sestra

BEOGRAD - Srpska posla!Branislav Milačić jedva je izvukao živu glavu kad ga je ispred zgrade u Ulici braće Vučković u Beogradu sekirom napao Saša M. Do sukoba između dvojice muškaraca došlo je posle svađe zbog parking mesta!Kod brata u poseti- Došao sam nakratko kod brata Aleksandra i parkirao sam se na jedino slobodno mesto. Čim sam ušao u stan, čuo sam sirene. Brat mi je rekao da siđem i pomerim automobil. Čim sam sišao, komšinica mog brata Aleksandra M. osula je paljbu na mene: „Seljačino, hoćeš li da se pomeriš“, vikala je. Odgovorio samo joj da ću preparkirati vozilo, a posle uvreda i psovki, rekla mi je: „Sad ja neću da se sklonim“ i svojim vozilom zagradila je moj automobil - priča Milačić. Branislav je pozvao policiju i rekao im da pošalju pauka kako bi odneo automobil Aleksandre M.- Ona me je i dalje psovala i vređala, unosila mi se u lice, a potom me je i ošamarila. Nekako sam uspeo da se suzdržim jer nikad u životu nijednu ženu nisam udario. Opet sam pozvao policiju, a Aleksandra je u međuvremenu pozvala svog brata Sašu kako bi on rešio problem s parkingom - kaže Milačić. Nekoliko minuta kasnije, ispred zgrade se parkirao „alfa romeo“.Spasla ga patrola- Saša je izašao iz vozila i rekao sestri: „Da vidim ko to tebe maltretira.“ Kad je video da sam visok i krupan, otišao je do vozila po sekiru. Jurio me je, a ja sam bežao. U ratu sam bio i izvukao živu glavu, zar da dočekam da me neko ubije ili osakati zbog parkinga! U tom trenutku naišla je policijska patrola, a kad ih je video, Saša je otrčao i ostavio sekiru u gepek - kaže Branislav Milačić. Reporteri Kurira pokušali su da čuju i drugu stranu priče, ali Aleksandra M. nije želela da daje izjave za medije.

Slični slučajevi- SEPTEMBAR 2013 - Sedam osoba lakše je povređeno u opštoj tuči zbog parking mesta kod Univerzitetskog parka u Nišu. - AVGUST 2013 - Dve starije žene sukobile su se oko parking mesta u Ulici Ilije Garašanina u Beogradu. Psovale su jedna drugu, a onda su se i potukle. Veći sukob sprečili su prolaznici.- MART 2012 - Taksista Bora M. (57) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 26. februara nasmrt pretukao Sinišu M. (58), koji je parkirao „jugo“ na Labudovom brdu.

Epilog svađe-Protiv Branislava Milačića i Aleksandre M. podneta je prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.-Protiv Saše M. podneta je krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti opasnim oruđem pri tuči ili svađi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track