DUBROVNIK: Slomili ruku vozaču koji je branio crnkinju!

Pijani upali u autobus

DUBROVNIK: Slomili ruku vozaču koji je branio crnkinju!

Crna Hronika -
Incident se dogodio tokom vikenda kada su dvojica huligana, starih 19 i 21 godinu, ušli u autobus koji je prevozio francuske turiste i počeli da vređaju turistkinju na rasističkoj osnovi

DUBROVNIK - Vozač dubrovačkog "Libertasa" Svetomir Tomašević teže je povređen kada su ga napali huligani jer je branio putnicu crnkinju.

Incident se dogodio tokom vikenda kada su dvojica huligana, starih 19 i 21 godinu, ušli u autobus koji je prevozio francuske turiste i počeli da vređaju turistkinju na rasističkoj osnovi.

Kada je vozač stao u njenu odbranu i tražio od mladića da napuste autobus, oni su ga napali i na dva mesta mu slomili ruku, nanevši mu i druge povrede. Utvrđeno je da je jedan od napadača u krvi imao 1,32 promila alkohola.

Nasilje je potvrdila i portparolka Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero, koja je kazala da je jedan od napadača uhvaćen a očekuju privođenje i drugog izgrednika, kao i ostalih u grupi koja je učestvovala u tuči.Ona je dodala da su nasilnici prvo maltretirali putnika u autobusu, a kad je reagovao vozač, okomili su se na njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track