PAO NA GRADINI: Pazarac švercovao opremu za mobilne telefone!
Foto: Carina

Robu skrivao u prtljagu

PAO NA GRADINI: Pazarac švercovao opremu za mobilne telefone!

Crna Hronika -
Carinici su kod njega otkrili 700 baterija za mobilne telefone, skoro 200 ekrana osetljivih na dodir, preko 100 običnih ekrana, gotovo 130 kućišta za mobilne telefone, a bilo je tu i poklopaca za ajfon, kablova i futrola

DIMITROVGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj šverca opreme za mobilne telefone. Reč je o najrazličitijim delovima opreme od najbrojnijih – baterija do kablova.

Roba je otkrivena na ulazu u zemlju, u autobusu koji saobraća na relaciji Istanbul – Novi Pazar. Pregledom prtljaga jednog od putnika, inače srpskog državljanina iz Novog Pazara, otkrivena je veća količina neprijavljene opreme za mobilne telefone.

Utvrđeno je da je ovaj putnik sa sobom nosio gotovo 700 baterija za mobilne telefone, skoro 200 ekrana osetljivih na dodir, preko 100 običnih ekrana, gotovo 130 kućišta za mobilne telefone, a bilo je tu i poklopaca za ajfon, kablova i futrola.

Putnik kod koga je pronađena ova oprema tvrdio je da je zaboravio na robu koju je poneo sa sobom, pa je zato nije ni prijavio.

Protiv njega je pokrenut prekršajni postupak, dok je roba privremeno zadržan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track