OPREZ: Lažni prodavci poštanskih sandučića haraju Borom!

Pošta se ograđuje

OPREZ: Lažni prodavci poštanskih sandučića haraju Borom!

Crna Hronika -
Prevaranti se lažno predstavljaju kao radnici Pošte Srbije i nude građanima na prodaju kućne poštanske sandučiće po ceni od 1.000 do 1.200 dinara, uz uslugu montaže

BEOGRAD - Pošta Srbije upozorila je danas korisnike u opštini Bor, prvenstveno u naselju Zlot da su se pojavili lažni prodavci kućnih poštanskih sandučića.

Kako se navodi, ove osobe se lažno predstavljaju kao radnici Pošte Srbije i nude građanima na prodaju kućne poštanske sandučiće po ceni od 1.000 do 1.200 dinara, uz uslugu montaže.

Pošta se u saopštenju ograđuje od delatnosti pomenutih osoba, jer se to preduzeće ne bavi niti proizvodnjom, niti terenskim prometom i ugradnjom kućnih poštanskih sandučića, a jedini sandučići koje Pošta nudi mogu se kupiti isključivo u njenim objektima, a ne van njih.

Kako se ističe, kućni poštanski sandučići u ponudi Pošte Srbije izrađeni po svim važećim standardima i tehničkim propisima.

Pojavu lažnih prodavaca kućnih poštanskih sandučića Pošta Srbije prijaviće nadležnim organima u MUP Republike Srbije - Policijska uprava Bor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track