UHAPŠEN KRALJ EKSTAZIJA:  Vodio Zarubičinu fabriku droge

Lindo otkriven na graničnom prelazu

UHAPŠEN KRALJ EKSTAZIJA: Vodio Zarubičinu fabriku droge

Crna Hronika -
Lindo je pravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu Milana Zarubice, proizvodio i prodavao drogu u pogonima u Šimanovcima i Staroj Pazovi

BEOGRAD - Kraj bežanju.

Ljubiša Lindo, zvani Čombe (43), uhapšen je po međunarodnoj poternici zbog izbegavanja izdržavanja višegodišnje kazne zatvora zbog proizvodnje droge.

On je uhapšen i 2003. kada je pronađena je droga i supstance za njeno pravljenje u fabrici i laboratorijama u Novoj i Staroj Pazovi i Šimanovcima, čija je vrednost procenjena na 50 miliona evra.

Tada je u uhapšeno 30 osoba. Lindo je osuđen na pet godina zatvora, ali je dve godine odležao u pritvoru, iz kojeg je pušten marta 2005. Od tada je u bekstvu.

Lisice su mu stavljene na graničnom prelazu Gradina prilikom pokušaja da iz Srbije pređe u Bugarsku.

Lindo je pravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu Milana Zarubice, proizvodio i prodavao drogu u pogonima u Šimanovcima i Staroj Pazovi.

- Kod sebe je imao lažna dokumenta na ime Dragana Ćirića, državljanina Hrvatske. Bio je u automobilu „fijat punto“ s poznanikom M. M. (22) - kaže sagovornik Kurira. Lindo nije pružao otpor prilikom hapšenja.

NA. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track