VELIKO GRADIŠTE: Pijani vozač jugom usmrtio biciklistu!

Saobraćajna nesreća

VELIKO GRADIŠTE: Pijani vozač jugom usmrtio biciklistu!

Crna Hronika -
Vozač juga” podvrgnut je alkotestu, koji je pokazao da je u trenutku udesa imao 1,21 promil alkohola u krvi

POŽAREVAC - Lazar T. (18) iz Velikog Gradišta, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 22. oktobra, na putu Veliko Gradište-Golubac.

Do nesreće je došlo oko 18 sati, u blizini trafo-stanice ”Elektroistok”, dok se Lazar propisno kretao desnom stranom puta vozeći svoj sportski bicikl.

- U jednom trenutku, na njega je svojim ”jugom” naleteo Radovan N. (53) iz Velikog Gradišta, vozeći prebrzo i pod dejstvom alkohola. On je prednjom desnom stranom svog vozila udario u zadnji deo bicikla, zbog čega je biciklista najpre nabačen na vetrobransko staklo, a potom pao na kolovoz, saopštio je izvor iz istrage.

Mladić je u teškom stanju vozilom Hitne pomoći prebačen u Dom zdravlja u Velikom Gradištu, gde su lekari, konstatovali njegovu smrt.

Vozač ”juga” podvrgnut je alkotestu, koji je pokazao da je u trenutku udesa imao 1,21 promil alkohola u krvi. Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega je predat osnovnom javnom tužiocu u Požarevcu, uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track