FRANKFURTSKA POLICIJA: Objavili film da pronađu ubice dvojice Srba!

Animirali građane da pomognu potragu

FRANKFURTSKA POLICIJA: Objavili film da pronađu ubice dvojice Srba!

Crna Hronika -
Za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do njihovog hapšenja policija je ponudila i nagradu od 5.000 evra i otvorila posebnu telefonsku liniju na kojoj operateri govore i srpski jezik

FRANKFURT - Frankfurtska policija emitovala je na nemačkoj javnoj televiziji ZDF kratki film koji je snimila o stravičnom ubistvu Zemunca Marka Jakšića (20) i Boranina Bojana Ristića (37) krajem decembra prošle godine u hotelu „Luksor“ u Frankfurtu.

Film koji je snimljen da bi animirao građane da svojim informacijama doprinesu potrazi za ubicama u najavio je nedavno Aleksander Kibling, šef kancelarije za medije frankfurtske policije.

Nemački Interol raspisao je u aprilu poternicu za Podgoričaninom Aleksandrom Kneževićem (26) zvanim Laki i za sada neidentifikovanim mladićem sa nadimkom Crni, za koga se veruje da je iz Crne Gore, koji su u noći između 29. i 30. decembra 2012. masakrirali dvojicu Srba u hotelu „Luksor“ u Frankfurtu.

Za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do njihovog hapšenja policija je ponudila i nagradu od 5.000 evra i otvorila posebnu telefonsku liniju 0049 69 755 51155, na kojoj operateri govore i srpski jezik.

U dokumentarcu koji je prikazan u emisiji „Dosije XY“ na drugom programu ZDF-a potvrđena su pisanja "Alo!" nakon ubistva da je motiv svirepog ubistva bio sukob oko narko-tržišta, te da da Srbi nisu doputovali u Frankfurt da se bave raznošenjem pica, kako su poznanici tvrdili.

Otkriveno je takođe da je meta napadača bio Jakšić, kao i da se Ristić uoči ubistva dopisivao sa devojkom ni ne sluteći da ubice danima tragaju za Jakšićem.

http://www.youtube.com/watch?v=LGvjq3Egd7s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja