OSTAO BEZ 4.000 EVRA: Fatalna plavuša skuvala mu ručak i kafu pa ga pokrala!

Opasan susret preko oglasa

OSTAO BEZ 4.000 EVRA: Fatalna plavuša skuvala mu ručak i kafu pa ga pokrala!

Crna Hronika -
Bilo mi je čudno što sam tako dugo spavao. A onda mi je kroz glavu sevnulo - gde je novac? Naravno, nije ga više bilo. Ukrala mi je 4.000 evra, kaže Mijo koji je odmah otišao u policiju i prijavio krađu

KUTINA- Kada je ušla onako zgodna, prsata i plava bilo mi je drago što mi se baš ona javila na oglas. Svidela mi se, kaže Mijo Pokas (64) iz Osekova kraj Popovače koga je misteriozna plavuša koja se navodno zove Ana olakšala za čak 4.000 evra.

Nesrećni Mijo nije ni pomislio da će ga zgodna plavuša u četrdesetim godinama koju je upoznao preko oglasa prevariti i ukrasti mu već taj isti dan čak 4.000 evra. Na njegov oglas u maju telefonom mu se javila žena i predstavila se kao Ana. Odmah su dogovorili susret kod njega u Osekovu.

- Tražio sam vrednu i ozbiljnu ženu. Nisam baš ovo očekivao..., kaže Mijo i dodaje da i dalje veruje u ljubav.

- Došla je i skuvala mi ručak. Nakon jela izvadila je iz torbice novčanice od 50 i 20 evra i pitala me imam li možda evre kod sebe da uporedimo novčanice jer joj se čini da su njezine lažne, kaže Mijo koji je imao 4.000 evra u različitim apoenima i kovertama.

Novac je dobio od prodaje traktora.-

Novčanice su bile u redu. Zatim je otišla skuvati kafu, iako sam joj rekao da je izbegavam zbog gorušice. Insistirala je govoreći kako je ne voli piti sama, a zna i proricati sudbinu iz taloga pa će nam reći kakva će nam biti veza, priseća se Mijo.

Ipak je pristao popiti kafu. Popio je čak dve šolje. Posle 15 minuta pitala ga je ima li običaj da se odmara posle ručka.

- Pošto sam popio kafu, spavao sam više od sedam sati...; Inače nema običaj spavati popodne. Rekao sam joj da se retko odmaram posle ručka. To je bilo oko 16 sati i poslednje je čega se sećam, dodaje Mijo Pokas, koji se probudio tek oko 23 časa uveče.

Gorelo je svetlo u kuhinji i sobi. Vrata su bila otvorena, a Ani ni traga.

- Bilo mi je čudno što sam tako dugo spavao. A onda mi je kroz glavu sevnulo - gde je novac? Naravno, nije ga više bilo. Ukrala mi je 4.000 evra, kaže Mijo koji je odmah otišao u policiju i prijavio krađu.

Napravili su fotorobot, a uskoro je policija utvrdila njezin identitet. Navodno je sa vukovarskog područja, iako je Miji rekla da je iz Dugog Sela kraj Zagreba.

Policija ženu još uvek nije pronašla kao ni njegovih 4.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track