POTRAGA ZA MONSTRUMOM: Štenetu nožem odsekao uši i rep

Nečovečno delo u Vršcu

POTRAGA ZA MONSTRUMOM: Štenetu nožem odsekao uši i rep

Crna Hronika -
Nije poznato odakle je štene došlo niti ko je počinilac ovog monstruoznog dela, te Prihvatilište za pse Vršac apeluje na građane da se jave ukoliko imaju neku informaciju u vezi sa počiniocem

VRŠAC - Štene sa odsečenim ušima i repom, izgladnelo i puno parazita nađeno je u Vršcu, na putu za Vršački breg. Rane su stare nekoliko dana i štene je verovatno dosta iskrvarilo. Pravo je čudo što je uopšte još živo.

Portir jedne firme u koju je kučence ušlo pozvao je volontere Prihvatilišta za pse Vršac koji su odmah reagovali. Štene je odvedeno kod veterinara gde su mu rane obrađene i dat mu je antibiotik protiv infekcije. Prema rečima veterinara rane izgledaju kao da su sečene nožem.

Štene se trenutno nalazi u Prihvatilištu za pse Vršac, gde mu je obezbeđeno sve što je potrebno, hrana, nega, mekano jastuče na kom spava i ljubav volontera prihvatilišta koji su sa njim svaki dan.

Nije poznato odakle je štene došlo niti ko je počinilac ovog monstruoznog dela, te Prihvatilište za pse Vršac apeluje na građane da se jave ukoliko imaju neku informaciju u vezi sa počiniocem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track