BIZARNO:Student poginuo u saobraćajci, a vlasnik polomljene šljive od oca tražio odštetu!

Kobno sletanje u reku Vrbanju

BIZARNO:Student poginuo u saobraćajci, a vlasnik polomljene šljive od oca tražio odštetu!

Crna Hronika -
Nepoznati čovek verbalno je napao oca pokojnog mladića govoreći: “Ko će da plati štetu za moju polomljenu šljivu

BANJALUKA - Nebojša Šajinović (19) student na Elektrotehničkom fakultetu iz Banja Luke, podlegao je teškim povredama, a njegov vršnjak Đuro Š. lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između subote i nedelje dogodila u Zelenom Viru kod Vrbanje.

Nesreću je obeležio i nesvakidašnji incident. Naime, nepoznati čovek verbalno je napao oca pokojnog mladića govoreći: “Ko će da plati štetu za moju polomljenu šljivu?”

Nesreća je policiji prijavljena oko 01:15 sati na magistralnom putu Banja Luka – Teslić. Tokom uviđaja policija je utvrdila da se nesreća dogodila kada je reno senik koji je vozio Šajinović, iz za sada nepoznatih razloga, sletio sa puta u reku Vrbanju.

O kakvoj nesreći se radilo govori podatak da je automobil reno posle sletanja u korito reke u potpunosti bio smrskan. Šajinović je u besvesnom stanju prevezen u KC Banja Luka, gde je preminuo nekoliko sati kasnije.

Uzrok smrti teško povređenog mladića bile su višestruke povrede vitalnih organa. O nesreći je obavešteno Okružno tužilaštvo Banja Luka, a dežurni tužilac koji nije bio na mjestu nesreće, naredio je da se sprovedu sve radnje, među kojima i obdukcija, a kako bi se utvrdio tačan uzrok nesreće.

U Kliničkom centru je potvrđeno da je pacijent Đuro Š. van životne opasnosti, ali da će narednih dana ostati na bolničkom lečenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja