APELACIONI SUD U NS: Mile Dragić oslobođen optužbi u aferi Pancir!

Oslobođen posle ponovljenog suđenja

APELACIONI SUD U NS: Mile Dragić oslobođen optužbi u aferi Pancir!

Crna Hronika -
Apelacioni sud potvrdio je presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu, iz februra ove godine, kada je Dragić po drugi put oslobođen od optužbe da je kriv za aferu “Pancir”, koja je pokrenuta 2005.

NOVI SAD - Pravosnažnom presudom Apelacionog suda u Novom Sadu, Mile Dragić, vlasnik istoimene firme. oslobođen je optužbi za zloupotrebe u nabavci vojne opreme u aferi “Pancir”, saopštili su advokati ovog biznismena.

Apelacioni sud je time potvrdio presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu, iz februra ove godine, kada je po drugi put Dragić oslobođen od optužbe, da je kriv za aferu u javnosti poznatu kao “Pancir”, koja je protiv njega, pokrenuta 2005, navodi se u saoštenju advokata Vladimira Horovica i Đorđa Kalanja.

Horovic i Kalanj posebno ističu da su Osnovni sud u Zrenjaninu i Apelacioni sud u Novom Sadu svojim presudama utvrdili da Dragić nije učinio nijedno krivično delo za koje se tereti ili za koje se goni po službenoj dužnosti.

Oni dodaju da će pdluku da li će pokrenuti postupak protiv pravosudnih organa za naknadu štete, koja mu je vođenjem ovog krivičnog postupka naneta, doneti sam Dragić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track