MIHAJLOVAC: Član ekipe turske televizije poginuo u izletanju kombija sa auto-puta!

Četvoro povređenih saputnika u saobraćajci

MIHAJLOVAC: Član ekipe turske televizije poginuo u izletanju kombija sa auto-puta!

Crna Hronika -
Ezel Halil (50), turski državljanin, poginuo je kada je kombi "opel vivaro", registracije BiH, izleteo s kolovoza i nekoliko puta se prevrnuo

SMEDEREVO- Na autoputu Beograd-Niš, u ataru sela Mihajlovac kod Smedereva, u sredu popodne dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo putnik kombija, a još četiri osobe su povređene.

Ezel Halil (50), turski državljanin, poginuo je kada je kombi "opel vivaro", registracije BiH, izleteo s kolovoza i nekoliko puta se prevrnuo.

Nesreća se dogodila kod izlaza za Požarevac, a s obzirom da je vozilo bilo van kolovozne trake, saobraćaj na autoputu nije bio u prekidu.

Jedan član ekipe Turske radio- televizije TRT izgubio je život u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kod Mihajlovca, dve osobe su u životnoj opasnosti, a jedna teško povređena, saopštila je danas ambasada Turske u Beogradu, uz zahavalnost lekarima u brzom zbrinjavanju povređenih.

"Želimo da izrazimo duboku zahvalnost lekarima i osoblju bolnice u Smederevu, Vojno-medicinske akademije u Beogradu i Kliničkom centru Srbije na nesebičnom, brzom i stručnom angažovanju i velikoj pomoći koju su pružili turskim državljanima u ovoj nesreći", navodi se u saopštenju.

Ekipa Turske radio-televizije u Srbiji je nameravala da snimi dokumentarni program o srpskoj muzici i umetnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track