MONSTRUM: Sin policajca silovao ćerku očevog kolege!
Foto: Nebojša Mandić

Šabac u šoku zbog seksualnog nasilja

MONSTRUM: Sin policajca silovao ćerku očevog kolege!

Crna Hronika -
Marko L. (18) uhapšen zbog sumnje da je dva puta u automobilu napastvovao S. D. (17). Njegov otac radi kao inspektor kriminalističke policije u Šapcu, a devojčin u policiji u Majuru

ŠABAC - Zverski!Marko L. (18) iz Šapca, sin inspektora kriminalističke policije u tom gradu, uhapšen je zbog sumnje da je silovao maloletnu S. D. (17), čiji je otac Novak D. takođe policajac u Majuru kod Šapca. Napasnik je S. D. 7. oktobra odvezao na jezero i dva puta je silovao u automobilu, a prestravljena devojka je tek tri dana kasnije priznala roditeljima kroz kakav je pakao prošla.„Pozdravi majku“Prema rečima oca devojke Novaka D., njegova ćerka svake večeri ima noćne more, a cela porodica je upala u duboku krizu.- Marko je moju ćerku zivkao telefonom još od 2010. pokušavajući da je natera da se zabavlja s njim. Večeri kad se to dogodilo, pozvao ju je dok smo večerali. Pitao sam je ko je zove, a ona je rekla da Marko hoće da se vide i da popričaju - kaže u razgovoru za Kurir Novak D.On dodaje da je S. D. izašla ispred kuće, gde ju je Marko pokupio automobilom „sitroen 5“, koji je od nekog pozajmio, i odjurio velikom brzinom.- On ju je odvezao do jezera i parkirao automobil tako da ona nije mogla da izađe. Napao ju je i rekao da ćuti ili će je ubiti. Počeo je da je čupa i ujeda. Zatim ju je gurnuo na zadnje sedište i silovao dva puta. Onda ju je dovezao kući i smešeći se rekao joj da pozdravi majku - priča otac silovane devojke.Novak D. nije ništa posumnjao, a za silovanje je saznao tri dana kasnije.- Ćerka je prvo sve ispričala najboljem drugu, pa je tek onda mene pozvala da dođem po nju u školu. Kad sam došao, ušla je u automobil i počela histerično da plače. Tek kad se smirila, rekla mi je da ju je Marko silovao. Odmah smo otišli kod lekara. Na njoj su još bile vidljive povrede - modrice, podlivi, ugrizi. Onda smo otišli u policiju, a ona me je pitala zašto idemo tamo kad je Markov otac šef - kaže naš sagovornik.Pritvor mesec danaNakon prijave policija je uhapsila Marka L., kome je nakon saslušanja određen pritvor do mesec dana.- Ćerka je davala izjavu sedam puta. Tražio sam da se njena izjava snimi, na šta imam pravo po zakonu. To je čak i psihijatar rekao, jer ona svaki put kad priča o tom događaju, kroz sve prolazi ponovo. Međutim, nisu to odobrili. Moja porodica je slomljena, teže mi je sad nego kad sam bio ranjen na Kosovu... Za sve ovo vreme otac silovatelja me nije nijednom pozvao, a neke njegove kolege su mi savetovale da se manem svega jer su se „deca samo malo zabavljala“ - ogorčeno priča otac silovane devojke.

Zverski je tukao...Modrice, podlivi i ugrizi na telu silovane devojke
Zverski je tukao...Modrice, podlivi i ugrizi na telu silovane devojke

Osumnjičeni: Pristala je na seksKako smo saznali, Marko L. se u policiji branio ćutanjem, ali je kasnije rekao da je sve tačno i da se sve dogodilo kako je S. D. opisala, ali da je ona dobrovoljno pristala na seks. Reporteri Kurira posetili su juče njegovu kuću u Šapcu da bi dobili komentar od Markovog oca. Međutim, niko nam nije otvorio vrata.

Reč je o deci naših kolegaReč je o deci naših kolega policajaca. Mladić je sin inspektora kriminalističke policije, a devojka je maloletna. Degutantno je da komentarišemo bilo šta u vezi s tim slučajem. Za sve informacije obratite se tužilaštvu - rečeno je Kuriru u Policijskoj upravi Šabac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track