SILEDŽIJA PRETIO: Nijedna me nije odbila, nećeš ni ti!
Foto: Nebojša Mandić

Novi detalji silovanja u selu Majur kod Šapca

SILEDŽIJA PRETIO: Nijedna me nije odbila, nećeš ni ti!

Crna Hronika -
Novak D., otac napastvovane devojke (17), ispričao da je sin policijskog inspektora iz Šapca od 2010. godine proganjao njegovu ćerku

ŠABAC - Devojka i dalje u šoku!- Nijedna me devojka nikad nije odbila, pa nećeš ni ti!Ovo je, prema rečima Novaka D., oca silovane maloletnice S. D. (17) iz sela Majur kod Šapca, njegovoj ćerki uporno govorio Marko L. (18), koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloletnicu. Marku L., sinu policijskog inspektora iz Šapca, određen je pritvor zbog sumnje da je 7. oktobra u automobilu napastvovao S. D. iz Majura, ćerku policajca.Stalno slao poruke- Moja ćerka nikad nije bila u vezi s tim Markom, ona ima dečka već dve godine. Međutim, Marko je na sve načine pokušavao da je osvoji, ali ga je ona odbijala. Još od 2010. Marko je proganjao moje dete! Poslao joj je zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku, nekoliko dana su bili prijatelji, ali ga je ona izbrisala jer joj je non-stop slao poruke - priča Novak D., otac zlostavljane devojke.On kaže da je Marko L. kobne večeri namamio njegovu ćerku da uđe u automobil, a potom ju je odvezao na jezero i dvaput silovao!- Zapretio joj je da nikom ne govori šta se desilo i stalno je ponavljao: „Moj tata je šef! I ja ću jednog dana biti inspektor“ - priča potreseni otac.Noćne moreNovak D. kaže da je njegova ćerka u teškom psihičkom stanju.- Često plače zbog svega što se dogodilo 7. oktobra i skoro svake večeri ima noćne more... Još mi je strašnije što ne znam kako da joj pomognem - kaže.Podsetimo, Marko L. je, kako se pretpostavlja, devojku najpre pozvao da izađe ispred kuće, a potom ju je nagovorio da uđe u „sitroen“.- Napao ju je i rekao da ćuti ili će je ubiti. Počeo je da je čupa i ujeda. Zatim ju je gurnuo na zadnje sedište i silovao dva puta - ispričao je otac Novak D.Otac je ćerku, nakon što mu je rekla da je silovana, odvezao kod lekara, a na telu je imala vidljive ujede, podlive i modrice. Novak D. je potom s lekarskim nalazima otišao u policiju i prijavio ceo slučaj.

Brutalno... Povrede na devojci
Brutalno... Povrede na devojci

Šamari, pa seksOvo je drugi slučaj brutalnog silovanja koje je potreslo Srbiju u poslednjih desetak dana. Prethodno je policajce svojom izjavom šokirao Šahin H. (34) iz sela Kožlje kod Novog Pazara, koji je osumnjičen da je napastvovao dvadesetčetvorogodišnju devojku iz Novog Sada.- Kod nas muslimana je praksa da devojci koja se opire lupimo nekoliko šamara i ona mora da ima seks! Tako sam i ja toj devojci udario nekoliko šamara, oborio je i imao odnose s njom - ispričao je tada monstrum policajcima.

Serija silovanja

- septembar 2013 - Z. D. (36) uhapšen je zbog sumnje da je u ataru sela Jakovo kod Beograda silovao 17-godišnju učenicu D. S.- septembar 2013 - K. M. (33) s Kosova je u iznajmljenom stanu u Zemunu silovao poznanicu (32). K. M. se punih 11 sati iživljavao nad žrtvom.- januar 2013 - Nepoznati napadač silovao je i pretukao P. K. (29) u njenom automobilu u javnoj garaži u centru Beograda.- januar 2013 - Napadač je omamio Tatjanu D. (34), koja boluje od cerebralne paralize, a zatim ju je silovao u njenom stanu u Zaječaru.- januar 2013 - Nenad R. (19) uhapšen je zbog sumnje da je silovao i pretukao Ljiljanu J. (69) u baraci u beogradskom Mirijevu.

Nisam je silovaoNakon hapšenja Marko L. je, kako Kurir saznaje, na saslušanju negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.- Mladić je priznao da je imao seksualni odnos s maloletnom devojkom, ali je negirao da ju je silovao. On je sve vreme tvrdio da je maloletnica dobrovoljno pristala na seksualni odnos - kaže izvor Kurira iz istrage.

Ne javljaju seReporteri Kurira pokušali su i juče da stupe u kontakt s porodicom uhapšenog mladića, ali se do zaključenja ovog broja Kurira niko nije javljao na broj telefona. Ni dan ranije novinari Kurira nisu zatekli roditelje Marka L. u njihovoj porodičnoj kući u Šapcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track