PRELAZ BOŽAJ: Dvojica Albanaca uhapšeni zbog šverca skanka!
Foto: TANJUG

Drogu prebacivali iz Albanije u Evropsku uniju

PRELAZ BOŽAJ: Dvojica Albanaca uhapšeni zbog šverca skanka!

Crna Hronika -
Policajci su obavili detaljan vozila, a tom prilikom su u rezervoaru za gorivo pronašli 15 PVC kesa u kojima se nalazilo oko 7,5 kilograma skanka

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je na graničnom prelazu Božaj, dvojicu državljana Albanije, koji su osumnjičeni da su pokušali da prokrijumčare 7,5 kilograma skanka.

Droga bila sakrivena u rezervoaru za gorivo u vozilu marke “BMW”, albanskih registaracija, kojim je upravljao E.S. (25) iz Tirane, dok se O.K. (26) nalazio na mesto suvozača.

“Policajci su obavili detaljan vozila, a tom prilikom su u rezervoaru za gorivo pronašli 15 PVC kesa u kojima se nalazilo oko 7,5 kilograma skanka”, navela je crnogorska policija.

Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da su E.S. i O.K. imali nameru da skank iz Albanije preko Crne Gore prokrijumčare u Hrvatsku, a potom u druge zemlje Evropske unije.

“Osumnjičeni E.S. i O.K. će, uz krivičnu prijavu, biti predati Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopštila je crnogorska policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track