CELU NOĆ PILI RAKIJU: Pucao na prijatelja iz lovačke sačmare!

Kuršumlija

CELU NOĆ PILI RAKIJU: Pucao na prijatelja iz lovačke sačmare!

Crna Hronika -
Osumnjičeni M.M. rekao je policiji da je pucao da uplaši vukove i da ne zna kako je njegov prijatelj uopšte povređen

KURŠUMLIJA- Z. S. (45) iz sela Štava u opštini Kuršumlija zadobio je teške povrede od sačme ispaljene iz lovačke puške sačmarice.

On je hitno prebačen u KC Niš, gde se lekari bore da mu spasu levu nogu. Policija za sada ne saopštava kako je on povređen ali se sumnja da je na njega pucao M.M. (55) iz sela Šipovac.

- Pacijent Z.S. je primljen u prokupački bolnicu zbog povreda koje su mu nanete sačmarom. On je primljen u teškom opštem stanju sa znacima šoka, sa mnogobrojnim sitnim ranama od sačme u predelu trbuha i karlice.

Zbog teškog stanja leve noge, na kojoj je konstatovano odsustvo pulsa, Z.S. je hitno prebačen u KC Niš, gde se lekari bore da mu spasu levu nogu-stoji u saopštenju prokupačke bolnice.

Prema nezvaničnim informacijama M.M. i Z.S. su ceo dan proveli u kući M.M. gde su pili rakiju. Kako je došlo do pucnjave i povređivanja, još uvek nije poznato.

Nezvanično, M.M. je rekao policiji da je pucao da uplaši vukove i da ne zna kako je Z. S. povređen.

Saznajemo da je M.M. bio toliko pijan da je prespavao pored sena i da je tek ujutro čuo Z.S., koji je takođe proveo noć napolju, kako zapomaže.

Tad ga je uveo u kuću i pozvao pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track