UBISTVO U KULINI: Komšiji zario perorez u srce

Mladić usmrćen posle svađe

UBISTVO U KULINI: Komšiji zario perorez u srce

Crna Hronika -
Dalibor Đ. (34) iz Kuline kod Aleksinca priveden zato što je nakon rasprave usmrtio Mladena Cvetkovića (24) iz istog mesta

ALEKSINAC - Posvađali zbog drva za ogrev!Dalibor Đ. (32) iz aleksinačkog sela Kulina uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio svog komšiju Mladena Cvetkovića (24). Zločin se dogodio u petak uveče ispred seoske prodavnice u kojoj je Cvetković bio zaposlen, a tragediji je prethodila svađa dvojice mladića zbog drvenih vrata, koja je Dalibor isekao sa namerom da njima podloži peć u sali u kojoj se okupljala seoska omladina.Hitna nije došla!Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Dalibor je Mladenu zadao samo jedan udarac nožem u grudi, usled čega je Cvetković izdahnuo na putu do bolnice.- Njih dvojica sporečkali su se u sali Mesne zajednice, nakon čega je Dalibor izašao. Mladen je krenuo za njim, pokušao je da ga zaustavi, ali se Dalibor okrenuo i ubo ga nožem u levu stranu grudi! Prijatelji povređenog Cvetkovića pozvali su Hitnu pomoć iz Aleksinca, ali kad im je rečeno da nemaju nijedno vozilo na raspolaganju, kolima su pokušali da ga prebace do niške bolnice. Međutim, stigli su samo do sela Gornja Toponica, 13 kilometara od Niša, kad je Mladen preminuo - kažu naši sagovornici.

Danas sahranaKako saznajemo, smrtonosni udarac zadat je perorezom!- Dalibor je kod sebe imao nožić jedva malo veći od onog kakav je na grickalici za nokte. Gotovo da deluje neverovatno da je takvim nožićem uspeo da usmrti Cvetkovića - rekao je naš izvor. Cvetković će biti danas sahranjen u Kulini.

Mladen Cvetković
Mladen Cvetković

Uhapšen u kućiNakon okršaja ispred seoske prodavnice, Dalibor Đ. otišao je kući.- Patrola koja je došla u Kulinu otišla je do Daliborove kuće i tamo našla osumnjičenog. On je na saslušanju u policiji rekao da nije ni znao da je Mladen izdahnuo, da mu je žao zbog svega što se desilo i da je u momentu tragedije bio pijan - rekao je naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track