TRAGEDIJA U DERVENTI: Odveo sina na majčin grob i ubio ga!
Foto: Www.srna.rs

Otac bezuspešno pokušao samoubistvo

TRAGEDIJA U DERVENTI: Odveo sina na majčin grob i ubio ga!

Crna Hronika -
Jovan Trifković (66) uhapšen zbog sumnje da je sa četiri hica usmrtio sina Igora (36), a potom pokušao da se ubije

DERVENTA - Nepoznati motivi porodične tragedije!

Jovan Trifković (66) iz Dervente uhapšen je zbog sumnje da je na pravoslavnom groblju hicima iz pištolja ubio sina Igora (36), a potom pokušao na isti način da presudi sebi.

Da tragedija bude veća, otac je sina usmrtio na grobu svoje supruge i Igorove majke Jele!Pozvao policiju- Jovan Trifković juče je oko osam sati ujutro ubio sina Igora, koji je većinu vremena provodio lečeći se u psihijatrijskoj bolnici. Trifković je odveo sina na grob svoje žene i Igorove majke Jele, a onda je izvadio pištolj i ispalio četiri metka u njega. Mladić je od zadobijenih povreda izdahnuo na licu mesta - kaže izvor Kurira iz istrage.Jovo Trifković je potom pozvao policiju i rekao im da je ubio sina, a onda je pokušao da presudi sebi!- Policijske patrole odmah su se uputile na lice mesta. Kad su policajci stigli, zatekli su Jovana s povredom na glavi. Pretpostavlja se da je pucao sebi u glavu, ali mu je metak samo okrznuo čelo. Prevezen je u Dom zdravlja u Derventi, gde je utvrđeno da nema ozbiljnije povrede - kaže naš sagovornik.Motiv nepoznatDaljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim nezapamćenim zločinom.- Zasad nije poznato zbog čega je Trifković ubio sina, i to baš na majčinom grobu. Moguće je da je otac teško podnosio to što mu je sin bolestan. Ko zna, možda je hteo i sebe i dete da oslobodi patnje i bola - kaže izvor Kurira.

Moramo pomoći Gojko Vasić, direktor policije RS, rekao je da se iz godine u godinu povećava broj prijava za nasilje u porodici.- Mi imamo ratnu prošlost, zbog čega je mnogo ljudi s psihičkim problemima. Takvim ljudima moramo pomoći da ne bi maltretirali svoje najbliže - rekao je Vasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track