PRED IZBORE: Zapaljena dva automobila u mestu Rudare
Foto: KURIR

Kod Zvečana

PRED IZBORE: Zapaljena dva automobila u mestu Rudare

Crna Hronika -
Zapaljena "fabija" beogradskih registarskih oznaka je službeno vozio "Telekoma Srbija", dok je "pežo 206" privatni automobil Ilije Ivanovića, direktora "Telekoma" u Mitrovici

ZVEČAN - U mestu Rudare, kod Zvečana, večeras su zapaljena dva putnička automobila, čiji su vlasnici Srbi. Kako je rekao šef regionalne operative Kosovske policije Željko Bojić, dva automobila zapaljena su nešto pre 20 časova.

Prema njegovim rečima, reč je o automobilima marke "škoda fabija" i "pežo 206". Policija je izašla na lice mesta da izvrši uviđaj, rekao je Bojić i dodao da za sada nije poznat motiv paljenja automobila. Istraga je u toku, dodao je on.

Zapaljena "fabija" beogradskih registarskih oznaka je službeno vozio "Telekoma Srbija", dok je "pežo 206" privatni automobil Ilije Ivanovića, direktora "Telekoma" u Mitrovici.

KP trenutno vrši uviđaj na licu mesta, a odgovorni u KPS-u u Kosovskoj Mitrovici su rekli da ne mogu da se izjasne o motivima pre kraja istrage. Oba vozila su stajala na parkingu u centru Rudara.

Zbog nereda na više biračkih mesta u Kosovskoj Mitrovici 3. novembra, u ovom gradu na severu Kosova sutra se ponavljaju izbori na tri biračka centra - u Medicinskoj, Tehničkoj i Osnovnoj školi "Sveti Sava".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track