NESREĆA: Autobus u sudaru smrskao jugića, troje povređeno

Biljanovac kod Raške

NESREĆA: Autobus u sudaru smrskao jugića, troje povređeno

Crna Hronika -
Svi povređeni bili su u automobilu marke "jugo", a iz smrskanog automobila izvukli su ih vatrogasci, koji su bili primorani i da seku delove vozila kako bi oslobodili povređene

KRALJEVO - U sudaru autobusa i putničkog automobila u Biljanovcu kod Raške, u nedelju popodne teško je povređeno troje ljudi koji su prebačeni u zdravstveni centar u Novom Pazaru, rečeno je u Policijskoj upravi Kraljevo.

Svi povređeni bili su u automobilu marke "jugo", a iz smrskanog automobila izvukli su ih vatrogasci, koji su bili primorani i da seku delove vozila kako bi oslobodili povređene.

Do nesreće je došlo posle 16 sati, kada su se u Biljanovcu kod Raške sudarili "jugo" i autobus prevoznika "Kavim", koji je prevozio radnike sa Kopaonika.

Na lice mesta došli su policija, vatrogasci i ekipe Hitne pomoći.

Povređeni su primljeni je u Zdravstveni centar Novi Pazar i svi su trenutno van životne opasnosti, izjavio je direktor Zdravstvenog centra Novi Pazar Mirsad Đerlek.

Prema njegovim rečima, u tu ustanovu su nešto pre 18 sati primljeni Miljko Bugarić (57), Slavica Bugarić (52) i Nikola Bugarić.

- Miljko ima povrede vrata i grudnog koša u svesnom je stanju i trenutno je van životne opasnosti. Slavica ima povrede desnog kolena i nagnječenje grudnog koša, dok Nikola ima otvoreni prelom butne kosti, i njihovo stanje je za sada stabilno. U toku je dijagnostička obrada pacijenata- rekao je Đerlek.

http://www.youtube.com/watch?v=s7zvnEfuuys

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track