KRALJEVO: Podneta krivična zbog pokušaja ubistva u kafani!

Petorica osumnjičena i za masovnu tuču

KRALJEVO: Podneta krivična zbog pokušaja ubistva u kafani!

Crna Hronika -
Osumnjičeni se tereti da je izbo nožem svog sugrađanina u kafiću na autobuskoj stanici, dok mu je maloletnica pomogla da nož sakrije

KRALJEVO - Kraljevačka policija saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu protiv S.S. zbog sumnje da je pokušao teško ubistvo kao i prijave protiv pet lica osumnjičenih da su učestvovali u tuči.

Prijava je podneta i protiv maloletne B.M. zbog sumnje da je pomagala osumnjičenog posle izvršenog krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je S.S. (22) odumnjičen da je u subotu 16. novembra nožem zadao ubode u predelu stomaka 23- godišnjim Kraljevčanima i to Č.P. na autobuskoj stanici u ugostiteljskom objektu, a D.N. u Ulici oktobarskih žrtava i da mu je maloletna B.M. pomagala, skrivajući nož za koji se sumnja da je koristio u izvršenju krivičnog dela.

Sumnja se da su S.V, D.K, A.F. i N.R. u hodniku toaleta istog ugostiteljskog objekta tukli M.M. (1990) iz Kraljeva i da ga je Z.B, prilikom izlaska, udario baterijskom lampom sa elektrošokerom, usled čega je M.M. izgubio svest i pao.

Povređeni su odmah prebačeni u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu gde su Č.P. i D.N. zbog zadobijenih teških telesnih povreda podvrgnuti hitnoj hirurškoj intervenciji, a M.M. je ukazana lekarska pomoć zbog zadobijenih lakih telesnih povreda.Posle identifikacije učesnika tuče, pritvoreni su S.V, Z.B. i N.R, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track