SVIREPO: Ubio ciglom čoveka, pa otišao da gleda Farmu!

Zoran Došen ubijen kod Bačke Palanke

SVIREPO: Ubio ciglom čoveka, pa otišao da gleda Farmu!

Crna Hronika -
Uhapšena dvojica: Nakon što je s Dušanom M. (41) nasmrt pretukao Došena, Ilija C. (39) otišao kući, zavalio se u fotelju i gledao popularni rijaliti
1 / 3 Foto: Aleksandar Jovanovic

BAČKA PALANKA - Kasno pozvao pomoć!Dušan M. (41) i Ilija C. (39) iz Neština kod Bačke Palanke uhapšeni su zbog sumnje da su ciglom ubili Zorana Došena (61) iz Temerina. Zločin se dogodio u sredu uveče u Ulici crkveno-školskoj, a osumnjičeni Ilija je, kako saznajemo, nakon zločina otišao kući i seo da gleda rijaliti program „Farma“.Pili celog danaDošen je boravio u Neštinu kako bi se brinuo o bolesnoj rođaki S. S. (84). Kobnog dana je s Dušanom i Ilijom ceo dan pio.- Njih trojica su tokom celog dana pili, da bi se uveče, tako pijani, žestoko posvađali. Dušan i Ilija su počeli da prete Zoranu, pa je ovaj pozvao policiju i obavestio ih o pretnjama. Međutim, kad je patrola stigla na lice mesta, zatekla je Zorana kako leži u lokvi krvi, a pored glave mu je bila cigla kojom su mu Dušan i Ilija zadali smrtonosne udarce. Kad su videli policajce, osumnjičeni su se dali u bekstvo, ali je Dušan zastao i sačekao policajce, rekavši im da on nije kriv, već da je Ilija ubio Zorana. Policija je odmah otišla u kuću drugog osumnjičenog, koji je mrtav pijan sedeo i gledao „Farmu“ - kaže izvor Kurira blizak istrazi.Umro mu tastNesrećni Došen se u Neštin preselio pre nekoliko meseci. Tada mu je preminuo tast, a u kući je ostala njegova rođena sestra, o kojoj nije imao ko da brine. Meštani Neština šokirani su zločinom i ističu da je najstrašnije to što je Zoran ubijen bukvalno na pragu kuće u kojoj je čuvao bolesnu staricu.- Nisam bio na licu mesta, tako da ne znam detalje. Znam samo šta se priča po selu. Ostala je starica o kojoj se Zoran brinuo, a koju sada moramo da smestimo u neku ustanovu jer je nemoćna da se brine sama o sebi - rekao je Zoran Ćulibrk, predsednik saveta mesne zajednice Neštin.

Istovarali drvaMAJKA OSUMNJIČENOG: NIŠTA MI NIJE REKAOMara Skokić, majka uhapšenog Ilije Č., kaže za Kurir da je on u sredu otišao s drugom da pomogne Došenu da istovari dve prikolice drva.- Čula sam da je došao uveče i videla sam da je bio pijan. Ništa mi nije rekao. Otišao je u sobu. Ubrzo je došla policija i uhapsila ga - navela je Mara.

SUPRUGA: KUKAVICE, NAPALI SU ZORANA S LEĐAAnđelka Došen, supruga ubijenog Zorana, kaže da je bila šokirana kad joj je policija javila da je njen muž ubijen.- Otišao je da pomogne mojoj tetki, koja je nepokretna. Šta se dogodilo, ne znam. Čekam policiju da mi zvanično saopšti. Postoje seoske priče po kojima se on sukobio s nekom dvojicom iz Neština, ali ne znam zbog čega - kroz suze je rekla Anđelka.Ona je dodala da su osobe koje su se posvađale s njenim suprugom kukavice i alkoholičari.- Da ga nisu napali s leđa i da ga nisu udarili ciglom u potiljak, sigurno da bi ih on savladao. Zoran je bio grdosija od gotovo dva metra, 140 kilograma i bio je jak ko zemlja. Ali eto, više ga nema - rekla je ožalošćena žena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track