Hrvat (45) poginuo kod Rume, kombijem udario u teretnjak

Nesreća na putu Batrovci-Beograd

Hrvat (45) poginuo kod Rume, kombijem udario u teretnjak

Crna Hronika -
Da bi izbegao mesto nesreće, drugi teretni kamion skrenuo je u traku za preticanje i počeo da usporava, pri čemu je došlo do kontakta sa "mercedesom" čiji je vozač povređen

SREMSKA MITROVICA - Državljanin Hrvatske (45) stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Batrovci-Beograd, na području Rume, saopštila je danas Policijska uprava iz Sremske Mitrovice.

Kako se navodi u saopštenju, hrvatski državljanin je upravljao kombijem "opel vivaro", a nesreća se dogodila sinoć oko 19 sati kada je kombi sustigao i udario u prikolicu teretnog kamiona koji je prevozio šećernu repu.

Kako je objašnjeno, da bi izbegao mesto nesreće, drugi teretni kamion skrenuo je u traku za preticanje i počeo da usporava, pri čemu je došlo do kontakta sa automobilom marke "mercedes".

U Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici, vozaču automobila, 35-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, konstatovan je prelom ručnog zgloba.Uviđaj na licu mesta je, u prisustvu policije, izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track