BANJALUKA: Zapaljenu plinsku bocu bacio preko terase!

Za dlaku izbegnuta tragedija

BANJALUKA: Zapaljenu plinsku bocu bacio preko terase!

Crna Hronika -
Odmah sam pomislio na plin, iako je nova boca oko sat vremena radila bez ikakvih problema. Ipak, hteo sam da zavrnem ventil, ali je u tom trenutku iz boce buknula vatra, ispričao je šokirani Krečar

BANJALUKA - U stanu Banjalučanina Nedeljka Krečara zapalila se plinska boca, koju je domaćin uspeo da baci sa balkona, ali je buktinja zapalila parkirani komšijski automobil, a samo pukom srećom u ovom incidentu nije bilo ozbiljnije povređenih.

U stanu Krečara bile su njegova supruga i ćerka, kada se boca zapalila on je uspeo samo da je baci na ulicu gde je pala na auto koji je gotovo potpuno uništen.

On je ispričao da je nedavno raskinuo ugovor sa Toplanom i od ove zime odlučio da stan greje na plinsku peć."Sve instalacije su nove, ali dok sam sa ćerkom i suprugom bio u stanu, čuo sam čudno šuštanje.

Odmah sam pomislio na plin, iako je nova boca oko sat vremena radila bez ikakvih problema. Ipak, hteo sam da zavrnem ventil, ali je u tom trenutku iz boce buknula vatra", ispričao je šokirani Krečar.

Supruzi i detetu je viknuo da beže, uzeo bocu i krenuo na balkon, a pošto se buktinja nije gasila bocu je bacio sa terase i ona je pala pored parkiranih vozila, gde je vatra zahvatila komšijin "jugo", objavili su banjalučki mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track