Najnovije vesti

STRAVIČNO: Izbo radnika Laste jer nije hteo da ga pusti na peron!

Napad u Obrenovcu

STRAVIČNO: Izbo radnika Laste jer nije hteo da ga pusti na peron!

Crna Hronika
Povređeni je upućen na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" u Beogradu. Policija intenzivno traga za počiniocem

BEOGRAD - Na Autobuskoj stanici "Lasta" u Obrenovcu, večeras u 18.20 časova, povređen je nožem radnik Saobraćajnog preduzeća " Lasta" zaposlen na uređajima za kontrolu pristupa peronima! Radnik je prevezen u hitnu pomoć Obrenovac gde mu je ukazana prva pomoć, a potom upućen na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" u Beogradu, saopštila je "Lasta".

Radnik "Laste" zadobio je ubodnu ranu na šaci, u napadu nožem, od nepoznatih osoba koje nisu htele da plate ulazak na peron. Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a za NN počiniocima se intezivno traga.

Saobraćajno preduzeće "Lasta" apeluje na državne organe da preduzmu mere pojačane kontrole autobuskih stanica i perona, kako bi se preventivno delovalo na sprečavanje nasilja, koje je sve učestalije u autobusima i na staničnim mestima, a mete napada su vozači, kontrolori i drugi zaposleni koji savesno obavljaju svoje poslove, navedeno je u saopštenju.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...