SIN MONSTRUM: Tukao majku, ona preminula od šoka!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Negotin

SIN MONSTRUM: Tukao majku, ona preminula od šoka!

Crna Hronika -
Policija privela Dejana Todorovića (18) iz sela Radujevac

NEGOTIN - Negotinska policija privela je Dejana Todorovića (18) iz sela Radujevac, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici jer je pretukao svoju majku Violetu Velimirović (43), koja je nedugo potom preminula.Rezultati obdukcije, kako se nezvanično saznaja, pokazali su da nesrećna žena nije preminula od posledica prebijanja, već usled šoka koji je nastao pošto ju je sin pretukao.- Bio sam po drva - priča Tihomir Todorović, Violetin suprug i Dejanov otac. - Ušao sam u kuću i zatekao svoju ženu kako nepomično leži na krevetu. Bila je oblivena krvlju.Todorović je odmah pozvao najbližeg komšiju, koji je ubrzo stigao na lice mesta. Zajedno su nesrećnu ženu stavili u automobil i odvezli je u negotinsku bolnicu, gde su lekari konstatovali više lakših i jednu tešku telesnu povredu glave.- Nakon što sam odvezao suprugu u bolnicu, vratio sam se kući - nastavlja Tihomir. - Međutim, nakon nekoliko sati su me pozvali i kazali da mi je supruga preminula.Todorović kaže da je njegov sin povremeno koristio marihuanu, ali da nikada ranije nije bio agresivan.

Pominje se da je preminula Violeta imala psihičkih problema zbog kojih se lečila na odeljenju Neuropsihijatrije u Negotinskoj bolnici.

Dejan Todorović je važio za mirnog dečaka. Odlučio je da se na sudu brani ćutanjem. Njemu je određen pritvor do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track