Najnovije vesti

LANČANI SUDAR KOD LASTE: Osmoro povređeno, 20 vozila slupano!

Poledica

LANČANI SUDAR KOD LASTE: Osmoro povređeno, 20 vozila slupano!

Crna Hronika
Udes se dogodio kod garaže autoprevoznika "Lasta", a na mesto udesa upućena su četiri vozila hitne pomoći

BEOGRAD - Na autoputu Beograd-Niš nedaleko od naplatne rampe u Bubanj potoku večeras se nešto pre 21 sat dogodio lančani sudar 20-tak vozila, u kojem ima osam povređenih, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, najčešće povrede su bile povrede grudnog koša i to kod četiri osobe, uz druge kao što su glave, stomaka, a bilo je i ortopedskih povreda. "Najviše povreda ima jedna ženska osoba starosti oko 23 godine i ona se jedina vodi kao teže povređena u odnosu na ostale. Među osam povdređenih je i jedna ženska osoba koja je imala stresogenu reakciju", rekla je Macura.

Najmlađa povređena osoba je upravo i najteže povređena, a najstarija je muškarac star 55 godine, rekla je portparolka. Prema njenim rečima, sve osobe su prevezene u Urgentni centar.

Do sudara, u kojem je učestvovao veći broj vozila, došlo je, kako je rečeno u MUP-u, zbog poledice. Sudar se dogodio kod garaže autoprevoznika "Lasta", a na mesto udesa upućena su četiri vozila hitne pomoći pošto je poziv primljen u 20,46 sati.

http://www.youtube.com/watch?v=zID0UcFkXf0

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...