BIZARNO: Dva vozača poginula kod Vinkovaca zbog retrovizora!

Tragedija u Hrvatskoj

BIZARNO: Dva vozača poginula kod Vinkovaca zbog retrovizora!

Crna Hronika -
Posle sudara dva kamiona iz Makedonije i iz Srbije jedan od vozača izašao na put, ali je tada velikom brzinom naletela "opel astra"

VINKOVCI - U teškoj saobraćajnoj nesreći nedaleko od Vinkovaca poginuli su vozač kamiona (57) iz Makedonije i vozač (37) "opel astre". Stravični sudar na putu D-46 između Slakovaca i Orolika blizu Vinkovaca rezultat je niza nesrećnih okolnosti koje su prethodile događaju.

Kako je policija službeno potvrdila, pri mimoilaženju "mercedes" kamiona makedonskih registracija, koji je imao i priključno vozilo, i kamiona "volvo" s priključnim vozilom srpskih registracija oštetili su se retrovizori dvaju vozila. Nakon što su se “očešali”, vozač kamiona makedonskih registracija, 57-godišnji Makedonac, izašao je iz šlepera i uz desnu ivicu puta krenuo prema drugom kamionu. Do drugog kamiona nije ni stigao.

Na njega je u "opel astri" vukovarskih registracija naleteo Zoran Lučić (37) iz Berka. Nakon toga autom je udario u zadnji deo kamiona srpskih registracija.

Prizor je bio stravičan. "Astra" je uništena do neprepoznatljivosti. Vozač "astre" i vozač kamiona iz Makedonije preminuli su na mestu događaja. Vozač kamiona iz Srbije nije povređen. U špediterskoj firmi iz Paraćina, za koju on radi, kazali su da je njihov vozač vozio u smeru Srbije.- Čuli smo što je bilo, ali nismo još imali prilike da razgovaramo s njim. Čekamo da se vrati da nam ispriča šta se točno dogodilo - rekli su iz firme "Polet". U policiji još nisu završili veštačenje i za sada ne mogu sa sigurnošću reći kojom je brzinom Lučić vozio.

Imao je čin razvodnika u Hrvatskoj vojsci, gde je radio kao profesionalni vozač. Bio je pre dve godine u mirovnoj misiji u Avganistanu. Iza njega ostala je supruga i dvoje dece koja idu u 3. i 5. razred osnovne škole. Ima i dvojicu braće i tri sestara. Policija još istražuje okolnosti nesreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja