AKCIJA POLICIJE U TUZLI: Pohapšeni dileri, zaplenjen heroin i spid!

Razbijena kriminalna grupa

AKCIJA POLICIJE U TUZLI: Pohapšeni dileri, zaplenjen heroin i spid!

Crna Hronika -
Ovo je nastavak akcije iz avgusta i septembra koju MUP u saradnji sa Kantonalnim tužlaštvom sprovodi na razbijanju organizovanih grupa koje se bave proizvodnjom i dilovanjem narkotičkih sredstava

TUZLA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona izvršili su danas pretres na devet lokacija na području Tuzle i Lukavca i uhapsili devet osoba, osumnjičenih za proizvodnju i prodaju droge.

Kako je potvrdio portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić, radi se o organizovanoj grupi na čijem je čelu bio Tuzlak P.N.

Ovo je nastavak akcije iz avgusta i septembra koju MUP u saradnji sa Kantonalnim tužlaštvom sprovodi na razbijanju organizovanih grupa koje se bave proizvodnjom i dilovanjem narkotičkih sredstava.

Prilikom pretresa pronađena je određena količina droge koja izgledom asocira na heroin i spid, kao i predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnog dela, precizirao je Šarić.

Uhapšene osobe privedene su u službene prostorije MUP-a Tuzlanskog kantona i nad njima se vrši kriminalistička obrada, nakon koje će biti predate nadležnom Kantonalnom tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track