GREOTA: Lopovi pokrali paketiće iz Crvenog krsta u Sarajevu!

Siromašna deca ostala bez poklona

GREOTA: Lopovi pokrali paketiće iz Crvenog krsta u Sarajevu!

Crna Hronika -
Tokom akcije Crvenog krsta Novo Sarajevo od 20. do 22. decembra volonteri su prikupili stvari za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica i za decu korisnika javne kuhinje

SARAJEVO - Prostorije Crvenog krsta u Novom Sarajevu obijene su protekle noći, a lopovi su odneli slatkiše, igračke i školski pribor, namenjene za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica.

Tokom akcije Crvenog krsta Novo Sarajevo od 20. do 22. decembra volonteri su prikupili stvari za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica i za decu korisnika javne kuhinje.

Odziv građana bio je veliki i akcija je uspela, skupljen je materijal za 80 paketića, ali su lopovi odneli sve, do zadnjeg slatkiša, igračke i olovke, kazala je portparolka Crvenog krsta Novog Sarajeva Amina Kurtagić.

"Mi smo u šoku i ne možemo da verujemo da je neko spreman na to, i da je društvo došlo do momenta da se obijaju prostorije Crvenog krsta", dodala je Kurtagić.

Osim slatkiša, igračaka i školskog pribora, lopovi su odneli i lutku za reanimaciju koju koriste polaznici obuke prve pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track