STRAH U KURŠUMLIJI: Maskirani razbojnici upadaju u kuće biju i pljačkaju!
Foto: Kurir

Oteli 60.000 dinara

STRAH U KURŠUMLIJI: Maskirani razbojnici upadaju u kuće biju i pljačkaju!

Crna Hronika -
Ispred mene su se stvorila dvojica muškaraca sa fantomkama na glavama. Prvi je uperio pištolj u mene i zatražio novac a drugi je ostao kod vrata. Rekla sam da nemam novac a on me je odmah uhvatio za kosu i udario nekoliko putu glavu u zid, ispričala je M.S.

KURŠUMLIJA - Dva naoružana razbojnika sa fantomkama na glavama i u rukavicama upali su jutros u stan M.S. (40) iz Kuršumlije, udarali joj glavu u zid dok nije pristala da im da novac, a zatim su pobegli sa celom porodičnom ušteđevinom.

Razbojnici su očigledno planirali pljačku, jer su sačekali da muž ode na posao a dve starije ćerke u školu.

Još uvek vidno uznemirena i sa dve poveće otekline na čelu, M.S. priča da se sve desilo neverovatno brzo.

- Ispratila sam muža na posao i decu u školu i vratila se u dnevni boravak. Odjednom sam čula da se vrata tiho otvaraju i krenula sam ka hodniku. Ispred mene su se stvorila dvojica muškaraca sa fantomkama na glavama. Prvi je uperio pištolj u mene i zatražio novac a drugi je ostao kod vrata. Rekla sam da nemam novac a on me je odmah uhvatio za kosu i udario nekoliko putu glavu u zid. Uplašena za osmogodišnjeg sina koji je spavao u dnevnom boravku, rekla sam da me pusti i da ću im dati novac. On me je pustio i ja sam mu dala 60.000,00 dinara, što je sva naša ušteđevina- priča M.S. kojoj je zbog pretrpljenog stresa ukazana pomoć u Domu zdravlja.

Ona dodaje da se sve desilo neverovatno brzo i da je tako nešto viđala samo u filmovima. Nadležno organi su izvršili uviđaj a policija intenzivno traga za razbojnicima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track