UBISTVO OKLAGIJOM: Uhapšen vlasnik stana u kome je žandarm ubio čoveka!
Foto: Kurir

Zločin u Užicu

UBISTVO OKLAGIJOM: Uhapšen vlasnik stana u kome je žandarm ubio čoveka!

Crna Hronika -
Istraga je do sada većim delom razmrsila klupko zločina i došla do saznanja da Dumelovića kobne noći nije tukao samo bivši žandarm već i G.Ž.

UŽICE - Osim Dalibora T. (29), suspendovanog žandamra koji je pretprošle noći uhapšen zbog ubistva Bobana Dumbelovića (42) iz Užica, za isto delo osumnjičen je i G.Ž. (43), vlasnik stana u kome se dogodila još uvek nerazjašnjena nesreća.

- G.Ž. je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja. Njemu se, kao i Daliboru T. na teret stavlja krivično delo ubistvo u saučesništvu - kaže izvor upućen u nemile događaje.

Istraga je do sada većim delom razmrsila klupko zločina i došla do saznanja da Dumelovića kobne noći nije tukao samo bivši žandarm već i G.Ž. Zatečena je u i oklagija koju je neko koristio u tom opštem makljanju, a na njoj su pronađeni i tragovi krvi.

- Bila je to opšta tuča u kojoj je, kako stvari stoje, svako svakoga tukao. Nije utvrđen povod sukoba, to je bila opšta makljaža pijanih ljudi, - dodaje naš sagovornik.

Sinoć je urađena i obdukcija Dumelovićevog tela a nalaz je, saopštila je danas užička policija, da je smrt nastupila nasilno usled prestanka rada moždanih funkcija, od udaraca tupim predmetom i pesnicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track