NIKŠIĆ: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo ispred diskoteke Fejs
Foto: Think

Akcija policije

NIKŠIĆ: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo ispred diskoteke Fejs

Crna Hronika -
Marko Miljanić se sumnjiči da je u tuči ispred lokala nožem ubo Jamina Eća (24). Policija traga za Miljanićevim bratom Draganom, koji je, kako veruju, šipkom po glavi udario Miodraga Zorića, koji se od povreda oporavlja u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je danas da je uhapsila Marka Miljanića, koji je osumnjičen da je rano jutros, u tuči koja se dogodila ispred nikšićke diskoteke “Fejs”, nožem ubio Jasmina Eća (24).

Kako se navodi, policija traga za Miljanićevim bratom Draganom, koji je, kako veruju, šipkom po glavi udario Miodraga Zorića, koji se od povreda oporavlja u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

Policija je navela da je prvo došlo do sukoba dve grupe mladića u nikšićkoj diskoteci “Fejs”, nakon čega je obezbeđenje reagovalo i izbacilo ih napolje.Oni su potom nastavili da se obračunavaju napolju, gde je Eća izboden nožem, a Zorić zadobio teške povrede glave.

Ećo je neposredno nakon prijema u niksićku bolnicu podlegao povredama od posledice ubodne rane u stomak.

Zorić je, nakon ukazane lekarske pomoći u nikšićkoj bolnici, prevezen na dalje lečenje u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, a njegovo stanje je stabilno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track