SARAJEVO: Maloletnik ukrao majci škodu, pa je vukao po ulici!

Pokušala da ga zaustavi

SARAJEVO: Maloletnik ukrao majci škodu, pa je vukao po ulici!

Crna Hronika -
N.S. (37) okušala je ući u automobil koji je vozio njen sin, a koje se nije zaustavilo nego je ubrzalo kretanje vukući ženu, a potom udarilo u ford, nakon čega se udaljilo ,dok je N.S. završila u bolnici

SARAJEVO - Jedna žena danas je oko 12 sati, u neposrednoj blizini raskrsnice ulica Mula Mustafe Bašeskije i Safvet bega Bašagića u Sarajevu, doživela nesreću koju je izazvao njen sin.

Naime, žena je pokušala da uđe u automobil "škoda fabia", plave boje, ali vozač nije zaustavio automobil nego je nastavi da vozi bez obzira što je vukao nesrećnu ženu. Potom je udario u "ford", nakon čega je pobegao u pravcu ulice Maršala Tita.

Žena za koju je utvrđeno da je N.S. (37) spala je sa vozila u blizini tramvajskog stajališta “Katedrala” i medicinsku pomoć zatražila u Opštoj bolnici “Prim.dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu.

Lekari su konstatovali da je 37- godišnjakinja zadobila lakše telesne povrede.

Policija je utvrdila da je povređena 4. januara ove godine prijavila policiji da je njen maloletni sin N.Z. (16), učenik IX razreda osnovne škole, dva dana ranije odvezao se njenom "škoda fabiom", a iz kuće je ukrao i određenu sumu novca.

Prema njenoj izjavi N.Z. je pokušala da zaustavi policija kod Trnova, ali se on oglušio o naredbe i nastavio kretanje u pravcu Foče.

Danas je navodno majka primetila vozilo kojim je upravljao njen sin, pa je pokušala da ga zaustavi u čemu nije uspela, a povrede je zadobila dok je vozilo vuklo prema ulici Maršala Tita.

O ovom slučaju obavešten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad na rasvetljavanju navedenog događaja, kao i pronalasku maloletnika i vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja