Najnovije vesti

STANODAVAC U ŠOKU: Beograđanka iznajmila stan u NS i pretvorila ga u kupleraj!
Foto: Rojters

Najfrekventnije bilo noću

STANODAVAC U ŠOKU: Beograđanka iznajmila stan u NS i pretvorila ga u kupleraj!

Crna Hronika
Komšije sa sprata su me pitale da li znam kome sam iznajmio stan. Rekao sam im da je u pitanju žena iz Beograda, majka devojčice, na šta su me svi čudno pogledali. Ispričali su mi da u moj stan svakodnevno dolaze muškarci, danju i noću - priča stanodavac M.N.

NOVI SAD - Vlasnik stana u novosadskom naselju Nova Detelinara M. N. bio je više nego zadovoljan svojom podstanarkom iz Beograda. Ni slutio nije da je ona njegov stan pretvorila u kupleraj.

- U junu sam dao oglas da iznajmljujem stan i među prvima se javila žena iz Beograda, koja je želela da se preseli u Novi Sad - kaže M. N i dodaje žena se zvala Mirjana i imala je tridesetak godina.

Rekla je da se u Novi Sad sa ćerkom doselila nakon razvoda.

- Rekla je da joj je Beograd postao preskup. Iznajmio sam joj stan za 150 evra mesečno, koje je svakog meseca uredno plaćala - kaže stanodavac.

M. N. i Mirjana su se viđali jednom mesečno, kada mu je donosila novac za kiriju i račune. Šta se u stanu događalo, M. N. verovatno ne bi saznao da se u zgradi nije dogodila havarija.

Kao vlasnik stana pozvan je na sednicu skupštine stanara. Tada je saznao da je u njegovom stanu kupleraj.

- Komšije sa sprata su me pitale da li znam kome sam iznajmio stan. Rekao sam im da je u pitanju žena iz Beograda, majka devojčice, na šta su me svi čudno pogledali. Ispričali su mi da u moj stan svakodnevno dolaze muškarci, danju i noću - priča M.N.

Komšije su mu još rekle da su posete bile najfrekventnije tokom noći.

- Kada sam shvatio o čemu je reč, popeo sam se do stana. Čuo sam glasove unutra, ali nije mi niko otvarao - priča M. N. Otišao je do prvog komšije i gledao kroz špijunku. Nakon sat vremena, video je kako je iz stana izašao stariji muškarac.

- Izašao sam iz komšijinog stana, nasmejao mu se i pitao „kako je bilo“. On mi je namignuo i preporučio damu. Bio sam šokiran - kaže stanodavac. M. N.

Posle toga se suočio sa svojom podstanarkom, koja je dugo negirala da se zapravo bavi prostitucijom. Ćerka je bila izmišljena. -Na kraju je rekla da je to čime se bavi njena stvar. Čak mi je ponudila da mi plaća 50 evra više, ili da mi doplaćuje „u naturi“ - kaže vlasnik stana.

Ne hvataju ih na delu

“Prema nezvaničnim informacijama, novosadska policija retko uđe u trag ovakvim aktivnostima.- Za ovakve slučajeve saznajemo mahom od komšiluka. I tada je teško bilo šta dokazati, jer komšije ne mogu pouzdano da znaju šta se događa u tim stanovima, a nemoguće je uhvatiti ih „na delu“, odnosno kada primaju novac za seksualnu uslugu - kaže sagovornik iz policije.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...