TRAGEDIJA: Vozio bez dozvole i ubio dve drugarice

Teška saobraćajna nesreća u Žablju

TRAGEDIJA: Vozio bez dozvole i ubio dve drugarice

Crna Hronika -
Ludačka vožnja Jelena Bajt (17) i Zorana Hornjak (15) poginule na 500 metara udaljenosti od svojih kuća. Povređeni vozač i još dvoje putnika

ŽABALJ - Tuga do neba!Jelena Bajt (17) i Zorana Hornjak (15) poginule su u stravičnom udesu u Žablju, na 500 metara od svojih kuća! One su nastradale kad se automobil u kom su bile zakucao u drvo, a u nesreći su teško povređeni vozač „golfa“ Ljubomir M. (21), Milica G. (16) i Boško V. (23). Kako saznajemo, Ljubomir M. nema vozačku dozvolu, a zbog vožnje bez dozvole protiv njega je dva puta podnošena prijava. Tragedija se dogodila u utorak tri sata posle ponoći, u Ulici Srpskih dobrovoljaca ispred broja 28.- Prema prvim podacima, vozač Ljubomir M. je „golfom 3“, u kojem su se nalazile tri devojke i njihov drug, najpre upao u jamicu pored puta, a onda je velikom brzinom prvo zakačio banderu, a zatim se zakucao u drvo, koje ga je odbacilo na kuću pored, u kojoj u tom trenutku nije bilo nikog - kaže izvor Kurira.Stanari su, čim su čuli udarac, odmah istrčali da pomognu.- Tri devojke su ispale iz auta i ležale su na putu, dok su mladići bili svesni. Nesrećna Jelena preminula je na licu mesta, dok je Zorana umrla na putu do bolnice. Jednoj od njih ispao je mobilni telefon i lančić. Jutros smo ih pronašli i ostavili ovde na prozoru. Ne znamo čiji su... - priča jedan od očevidaca i dodaje:- Prizor je bio strašan, mislim da ga neću zaboraviti dok sam živ. Nisam znao šta da radim u tom trenutku. Hitna pomoć je stigla vrlo brzo, ali kod Jelene su samo mogli da konstatuju smrt. Jauci, kuknjava, ma ovu noć neću zaboraviti nikad!

Zajedno u smrt... Zorana Hornjak i Jelena Bajt
Zajedno u smrt... Zorana Hornjak i Jelena Bajt

Brzina...Drvo u koje su udarili
Brzina...Drvo u koje su udarili

Jaooj, sekice mojaJelena, Zorana i povređena Milica živele su kuća do kuće u Ulici Nikole Pašića u Žablju. U dvorištu porodice Hornjak juče su odjekivali lelek i kuknjava. Deset godina stariji Zoranin brat Nenad ukočio se od bola.- Ne mogu ništa da vam kažem. Kako ću sad bez nje... Pitajte tatu... Jaooooj, sekice moja - rekao je očiju punih suza nesrećni Nenad.U kući pored zatekli smo uplakanog Zorana Bajta, Jeleninog strica.- Tragedija... Majka Vasiljka i otac Mirko otišli su da izaberu sanduk za Jelenu umesto da joj biraju venčanicu - govori Bajt.Jelena je bila učenica druge godine Medicinske škole u Zrenjaninu.- Bila je na dočeku Nove godine u centru. Vratila se kući oko 2.15, istuširala se i krenula da spava. Međutim, Ljubomir je došao po njih tri kako bi nastavili slavlje. Više se nije vratila - kaže stric Zoran.

Teške povredePOD NADZOROM LEKARALjubomir M. i Milica G. primljeni su u bolnicu s teškim povredama.- Njihovo stanje je trenutno stabilno, ali su i dalje pod stalnim nadzorom lekara. Boško V. je lakše povređen i pušten je na kućno lečenje - kaže Jelena Jurišin, portparolka Kliničkog centra Vojvodine.

http://www.youtube.com/watch?v=w1aCyZvcQzo#t=49

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track