Šta je obećano Legiji: Kristijan otkriva detalje o predaji Ulemeka!
Foto: Printscreen

Misterija iz 2004.

Šta je obećano Legiji: Kristijan otkriva detalje o predaji Ulemeka!

Crna Hronika -
Na rastanku mi je rekao da će kad tad istina o svemu izaći i da će on uspeti da se odbrani i spase, kaže Golubović

BEOGRAD - Milorad Ulemek Legija dogovarao se sa Kristijanom Golubovićem u vezi sa predajom. Golubović će u emisiji “Goli život” na Hepi televiziji večeras ispričati sve o tome sa kim se Legija pre nekoliko godina dogovarao i šta mu je ko obećao ukoliko se preda.

Priča počinje od trenutka kada je uoči Legijine predaje Kristijan Golubović prvi put video svog maskiranog najboljeg prijatelja iz mladosti, pomislio je da će ga taj lažni vladika sa bradom do pojasa izrešetati na licu mesta. Bio je to tajni susret u šteku Milorada Lukovića Legije.

Tek sada, posle Legijinog svedočenja o ubistvu Ćuruvije, saznaćemo šta se on pre nekoliko godina sa kim dogovorio i šta mu je ko obećao, ukoliko se preda. Njegova supruga Aleksandra uplašila se da će ga odmah ubiti, i zato ga je grebala po licu i molila da ipak pobegnu na kraj sveta, dok ju je Kristijan savetovao da ga sa mermerom figurom neke ženske udari po glavi, a da se onda oni dogovore kako da brišu preko granice.

- Na rastanku mi je rekao da će kad tad istina o svemu izaći i da će on uspeti da se odbrani i spase. Pitao sam tada Legiju: šta će on, svestki mangup sa tim seljacima i indijancima iz zemunskog klana, na šta mi je on rekao da “ja to ništa ne razumem, jer je Dule Spasojević bio pravi đavo, koji je u jednom času pomislio da je jači i bogatiji od siromašne i opustošene Srbije."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track