DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj mladić (21) je ženama krao zlatni nakit!
Foto: MUP

Isljam K. (21) uhapšen zbog serije razbojništava

DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj mladić (21) je ženama krao zlatni nakit!

Crna Hronika -
Policija sumnja da je I.K. krivična dela izvršio u periodu od kraja 2012. i tokom 2013. godine, tako što je starije žene pratio do liftova u zgradama gde stanuju ili ih sačekivao ispred samih ulaza u zgradu. Potom im je, uz primenu fizičke snage i pretnju nožem, otimao tašne i zlatni nakit

BEOGRAD - Dolijao!

Isljam K. (21) uhapšen je u akciji beogradske policije zbog sumnje da je izvršio 12 razbojništava i 16 krađa, saopštila je policija.

Sumnja se da je krivična dela izvršio u periodu od kraja 2012. i tokom 2013. godine. Kako je saopštio MUP Srbije, Isljam je naoružan nožem pljačkao na teritoriji Savskog venca, Palilule, Vračara, Starog grada i Voždovca, a na meti su mu najčešće bile starije žene.

- Prilazio im je ispred liftova, na ulazu u zgradu ili u stan. Zapretio bi da će ih izbosti nožem, a zatim je od njih uzimao torbe, nakit, mobilne telefone - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

On je često žrtve udarao, odgurivao, a nekima od njih je naneo lakše povrede.

- One koje bi odbijale da mu daju nakit ili torbu napadao je, a većem broju žena kidao je lančiće s vrata ili minđuše sa ušiju - dodaje naš izvor.

Isljam K. odranije je poznat policiji po istim delima. Pošto se sumnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim operativnim radom utvrđeno, policija moli žene koje su bile žrtve, a to nisu prijavile, da se jave policijskoj stanici Voždovac ili na telefon broj 011/2453-656.NA. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja