KRAGUJEVAC: Policija batinašima zaplenila palice, šipke i metalne boksere!

Kontrolisali kafiće

KRAGUJEVAC: Policija batinašima zaplenila palice, šipke i metalne boksere!

Crna Hronika -
Policija je od vlasnika jednog noćnog kluba i dvoje radnika obezbeđenja, oduzela četiri metalne šipke, dve metalne palice na izvlačenje "stiker", drvenu bejzbol palicu, dva metalna "boksera" i tri baterijske lampe sa elektrošokom

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija je protekle noći, u akciji kontrole ugostiteljskih objekata, pronašla više palica i drugih predmeta pogodnih za nanošenje teških telesnih povreda, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

"Policija je od vlasnika jednog noćnog kluba i dvoje radnika obezbeđenja, oduzela četiri metalne šipke, dve metalne palice na izvlačenje "stiker", drvenu bejzbol palicu, dva metalna "boksera" i tri baterijske lampe sa elektrošokom", navedeno je u saopšstenju.

Protiv njih će, dodaje se, biti podnete prekršajne prijave iz zakona o oružju i municiji.Policija je najavila da će takvu i slične akcije, u narednom periodu, organizovati u noćnim klubovima i drugim ugostiteljskim objektima na području šumadijskih opština.

Prilikom sinoćne akcije uhapšeno je i lice za kojim je, pre tri dana, Viši sud u Kragujevcu raspisao centralnu poternicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track