IZAZVAO UDES PA POBEGAO: Troje povređenih u trostrukom sudaru kod Sremskih Karlovaca
Foto: Nemanja Pančić

Hitna pomoć

IZAZVAO UDES PA POBEGAO: Troje povređenih u trostrukom sudaru kod Sremskih Karlovaca

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kad je vozač „Mercedesovog“ karavana novosadskih tablica prešao u suprotnu traku i udario u „golf 2“ koji se kretao iz Sremskih Karlovaca prema Novom Sadu

SREMSKI KARLOVCI - Raspisana poternica!

Nikola O. (50) i Mirjana P. (48) iz Futoga i S. J. (64) iz Smederevske Palanke teško su povređeni u udesu na ulazu u Sremske Karlovce, a vozač koji je izazvao nesreću ostavio je kola i pobegao.

Nesreća se dogodila kad je vozač „Mercedesovog“ karavana novosadskih tablica prešao u suprotnu traku i udario u „golf 2“ koji se kretao iz Sremskih Karlovaca prema Novom Sadu.

„Golf“ je od siline udarca odbačen s puta, a „mercedes“ je nastavio da vozi, da bi udario u teretno vozilo „kija“, u kojem su se nalazili Nikola O. i Mirjana P.

- Vozač „mercedesa“ je nakon udarca u „kiju“ izašao iz kola. Kad je video šta je uradio, pobegao je, ostavivši kola nasred puta - rekao je izvor Kurira.

Prema rečima Jelene Jurišin, portparolke KC Vojvodine, povređeni putnici nalaze se na odeljenju intenzivne nege i njihovo stanje zasad je neizvesno.

U policiji saznajemo da je vozač „mercedesa“ identifikovan i da je potraga za njim u toku. Za njim je raspisana poternica, a saznajemo da je iz Sremskih Karlovaca.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track