KOBNA KRAĐA: Mladić (19) nastradao u skidanju aluminijske table!
Foto: KURIR

Rasvetljena nesreća u Požarevcu

KOBNA KRAĐA: Mladić (19) nastradao u skidanju aluminijske table!

Crna Hronika -
Dok je sa svojim prijateljima skidao aluminijske table sa krova napuštene fabrike u tom momentu jedna od tabli je pukla i kroz nju je sa visine od 8 metara propao Nenad Jovanović

POŽAREVAC - U Požarevačku bolnicu 26. decembra 2013. godine, oko 17.15 časova, dovezen je Nenad Jovanović (19) iz Požarevca, sa teškim telesnim povredama u vidu frakture lobanje i ključne kosti. Zbog težine povreda prevezen je u beogradski urgentni centar gde je narednog dana, nažalost, preminuo.

Prijatelj koji ga je dovezao u bolnicu izjavio je da je povređenog mladića pronašao kako leži pored puta u blizini “Lučičke rampe”.

Požarevačka policija je početkom godine, izvršenim proverama utvrdila je da su se 26. decembra šestorica požarevljana, a sa njima i Nenad Jovanović, odvezli kolima marke “Lada” i kamionom marke “Tam” do napuštene fabrike sokova u selu Oreovica i svi zajedno popeli se na krov kako bi skidali aluminijumske table.

U tom momentu jedna od tabli je pukla i kroz nju je sa visine od 8 metara Nenad Jovanović propao u unutrašnjost fabrike. Istim autom kojim su i pošli u krađu, pomenuti su prevezli Nenada do požarevačke bolnice, koji je bio u besvesnom stanju.

Policija je nakon izvršenog uviđaja izveštaj o zadesenoj smrti prosledila nadležnom tužilaštvu, a protiv petorice osumnjičenih za krivično delo krađe podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track