BRATANAC OTKRIO TELO: Mrtvoj starici u Kragujevcu psi oglodali noge!

Posumnjali jer je utrošak struje u decembru nula kilovata

BRATANAC OTKRIO TELO: Mrtvoj starici u Kragujevcu psi oglodali noge!

Crna Hronika -
Slična sudbina zadesila je i Bogdana G. (60), koji je živeo sam u stanu. Tek kad je smrad počeo da se širi zgradom, komšije su pozvale policiju

KRAGUJEVAC - Rastrgnuta posle smrti!Dragica P. (73) umrla je u dvorištu svoje kuće u Ulici Dragana Simića u Kragujevcu, a desetak njenih pasa, koji su joj za života bili jedino društvo, oglodali su noge mrtve starice!Psi joj bili jedino društvo- Nije se udavala, nije imala decu niti se s nekim družila. Psi su bili sav njen svet. Koliko znam, od rodbine je imala samo brata od tetke, ali on s porodicom odavno živi u Nemačkoj. Retko su dolazili, a poslednji je došao njen bratanac i on je i otkrio telo - priča muškarac iz Dragičinog komšiluka. Niko ne zna kad je starica umrla, niti je iko pridavao značaj tome što se Dragica P. danima nije pojavljivala.- Ništa to nije bilo čudno, jer ona ni sa kim iz komšiluka nije komunicirala. Na ulaznoj kapiji dvorišta zadenut je račun za struju za decembar i po njemu se vidi da Dragica prošlog meseca uopšte nije trošila struju. Ko zna, možda je umrla još u novembru, a da to niko nije primetio - kaže izvor iz policije.Ovo je drugi slučaj u samo nekoliko dana da je u Kragujevcu nađeno telo u poodmakloj fazi raspadanja. Slična sudbina zadesila je i Bogdana G. (60), koji je živeo sam u stanu na drugom spratu zgrade u Ulici Svetozara Markovića. Tek kad je smrad počeo da se širi zgradom, komšije su pozvale policiju.

Predosetio kraj

- Umro je u sedećem položaju. Kao da je slutio smrt, ostavio je poruku da stan ostavlja sinu - priča stanar zgrade.(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja