BILO MU HLADNO: Hteo da se ugreje, pa zapalio tuđu kuću
Foto: Think

Uhapšen osumnjičeni

BILO MU HLADNO: Hteo da se ugreje, pa zapalio tuđu kuću

Crna Hronika -
Dragan Sojanović (23), u noći između 18. i 19. januara, misleći da tu niko ne stanuje, ušao u kuću Vuka Anđelića i zapalio vatru na podu kako bi se ugrejao i tako prouzrokovao požar

BIJELO POLJE - Crnogorska policija saopštila je danas da je uhapsila Dragana Stojanovića (23) iz Bijelog Polja, koji je osumnjičen da je, pokušavajući da se zagreje, zapalio kuću sugrađanina Vuka Anđelića.

Uprava policije je navela da je Stojanović, u noći između 18. i 19. januara, znajući da u kući Anđelića, u bjelopoljskom naselju Lješnica, niko ne stanuje, ušao unutra da prespava. Pošto mu je bilo hladno, na patosu sobe naložio je vatru da bi se ugrejao, ali je to prouzrokovalo požar koji je zahvatio ostatak kuće.

Nakon što je vatra počela da se širi, Stojanović je pokušao da je ugasi, a kada mu to nije pošlo za rukom, pobegao je, a kuća je u potpunosti izgorela.

“Policijski službenici su uhapsili Stojanovića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, nakon čega je sproveden tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost”, saopštila je crnogorska policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja