ZAVIDOVIĆI: Umro tokom seksa sa ljubavnicom?!
Foto: Kurir

Žena prijavila nestanak

ZAVIDOVIĆI: Umro tokom seksa sa ljubavnicom?!

Crna Hronika -
Izvori iz istrage kaže da su u automobilu pronađena spuštena sedišta, pa se pretpostavlja da je preminuli bio sa ljubavnicom, koja je pobegla kada je on umro

ZENICA - Policija iz Zavidovića u mestu Potklečje pronašla je u četvrtak u audiju telo Perice Dragića (57) čiji je nestanak policiji prijavila njegova supruga u ponedjeljak.

- Tačno je da je telo pronađeno i da nisu pronađeni tragovi nasilja. Pretpostavljamo da je muškarac doživeo moždani ili srčani udar, ali, tačan uzrok smrti bit će poznat nakon što bude obavljena obdukcija, kazao je Redžo Delić, tužilac Tužilaštva Zeničko – dobojskog kantona, koji je rukovodio uviđajem na mestu događaja.

Ipak iako iz tužilaštva nisu hteli potvrditi, ali ni demantovati tu informaciju, izvor blizak istrazi kaže da su u automobilu audi pronađena i spuštena sedišta, pa se pretpostavlja da je Dragić u momentu smrti bio sa ljubavnicom.

Na to upućuju još i neki tragovi pronađeni u audiju.

Ženska osoba očigledno je pobegla kada je Dragić umro. Ali, policija još nije utvrdila ko je ona – kazao je izvor blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja