POLICAJCI DILOVALI HEROIN: U Valjevu privedeni bivši inspektori!

Bili suspendovani, hapšeni i ranije

POLICAJCI DILOVALI HEROIN: U Valjevu privedeni bivši inspektori!

Crna Hronika -
Priveden nekadašnji vođa grupe za borbu protiv narkomanije u tom gradu i njegov pomoćnik. Osumnjičeni su suspendovani krajem avgusta 2013. kada su bili u pritvoru zbog sumnje na primanje mita

VALJEVO - Policija je uhapsila bivšeg šefa odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu Dejana S. i kriminalističkog policajca koji je radio u istom odseku na poslovima suzbijanja narkomanije Milana Ć, rekao je večeras načelnik Policijske uprave Valjevo Saša Marković.

On je objasnio da su oni uhapšeni zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni se, dodao je Marković, terete da su u maju prošle godine prodali kilogram heroina na teritoriji grada Valjeva jednoj osobi za iznos od 12.000 evra.

Akciju hapšenja sproveli su Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije i pripadnici Policijske uprave Valjevo. Osumnjičeni su, dodao je Marković, uhapšeni po ovlašćenju višeg javnog tužilaštva i njima je određena mera zadržavanja do 48 sati.Osumnjičeni su suspendovani krajem avgusta 2013. godine kada su bili u pritvoru zbog sumnje na primanje mita.

http://www.youtube.com/watch?v=DWQSHjPWlrA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track