LAŽNA DOJAVA O BOMBI: Evakuisane zgrade Prvog osnovnog i Specijalnog suda
Foto: Nebojša Mandić

Uzbuna u Ustaničkoj

LAŽNA DOJAVA O BOMBI: Evakuisane zgrade Prvog osnovnog i Specijalnog suda

Crna Hronika -
Iz preventivnih razloga pregledana je, od strane kontradiverzionih ekipa i zgrada Specijalnog suda koja je s druge strane ulice, a policija je utvrdila da se radi o lažnoj dojavi

BEOGRAD - Dojava o postavljeno bombi u zgradi Prvog osnovnog suda u Beogradu je bila lažna, utvrdile su danas kotnradiverzione ekipe policije posle pregleda objekta.

Iz preventivnih razloga pregledana je, od strane kontradiverzionih ekipa i zgrada Specijalnog suda koja je s druge strane ulice, dodaju u MUP navodeći da je i u toj zgradi bilo sve u redu.

Advokati, prvosudno osoblje kao i stranke su, posle dojave o postavljenoj bombi napustili oba objekta, a kontradiverzioni pregled izvršili su pripadnici policije kao i Žandarmerije koji obezbeđuje zgradu Specijalnog suda.

"Mlađi mušrarac prijavio je telefonom da je u zgradi nekadašnjeg Petog osnovnog suda postavljena bomba i policija je počela sa kontradiverzivnim pregledom", rečeno je ranije u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Iz preventivnih razloga Žandarmerija je počela sa kontadiverzionim pregledom i zgrade Specijalnog suda, dodali u MUP.Nepoznati, po glasu se pretpostvlja mlađi muškarac, je prijavio na broj telefona 192 da je u zgradi nekadašnjeg Petog osnovnog suda, odnosno sadašnjeg Prvog osnovnog suda postavljena bomba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track