BEOGRAD: Uhapšena dvojica osumnjičenih za prodaju droge
Foto: Nemanja Pancic

Akcija policije

BEOGRAD: Uhapšena dvojica osumnjičenih za prodaju droge

Crna Hronika -
U dve odvojene akcije lisice su stavljene na ruke N.J. (27) i A.M. (25). Kod obojice osumnjičenih pronađeni su narkotici i novac za koji se sumnja da je potiče od prodaje opijata, i određen im je pritvor do 48 sati

BEOGRAD - Beogradska policija je u dve odvojene akcije na suzbijanju narkomanije uhapsila dve osobe i tom prilikom zaplenila više paketića opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

U jednoj akciji uhapšen je N.J. (27) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se navodi, policija je na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni i tom prilikom pronašla više paketića spremljenih za prodaju.

Pronađeno je oko 50 grama heroina i kokaina, vagica za precizno merenje, mikser, kao i 173.000 dinara, kao i pištolj marke CZ model M-57 i 64 metka.

Osumnjičenom N.J. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom javnom tužiocu radi saslušanja.U drugoj akciji uhapšen je A. M. (25) iz Beograda, kod koga je policija prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronašla 84 kesice heroina i 6.000 dinara za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.Osumnjičenom A. M. je određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track