NASTAVAK AKCIJE GROM U UŽICU: Policija zaplenila drogu, oružje i harli dejvisona
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Pretreseno više objekata

NASTAVAK AKCIJE GROM U UŽICU: Policija zaplenila drogu, oružje i harli dejvisona

Crna Hronika -
Policija je u okviru nastvka akcije Gorm zaplenila veću količinu narkotika, duvana, mobilnih telefona, nož, bejzbol palicu kaoi sedam putničkih vozila i jedan motor za koji se sumnja da je ukraden

UŽICE - Od 18 osoba privedenih na teritoriji Policijske uprave Užice u nastavku akcije “Grom” devetoro njih “zadužilo” je krivične prijave, ali niko nije zadržan u pritvoru.

Zaplenjeno je 16 grama marihuane, 21 semenka iste droge, 4 tablete, 25 mililitara metadona i 13 grama “nepoznate praškaste materije”.

U 24 pretresena stana pronađeno je i oduzeto između ostalog 54 kilograma duvana namenjenog crnom tržištu, 2 “boksera”, po jedna vagica za tačno merenje, bejzbol palica i nož.

Sa dva auto placa policija je privremeno oduzela sedam putničkih vozila jer vlasnici placeva nisu registrovani za tu delatnost, a pronađen je i jedan motor “harli dejvidison” bez ikakvi papira i poreklu i vlasnišvu.

Kako u Srbiji krađa ovakvog dvotočakaša nije prijavljena, putem “Interpola” biće provereno da li je “harli” ukraden negde u inostranstvu. U stanu jednog Užičanina zatečeno je 11 mobilnih telefona koje je policija odnela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track