PREKLANA U STANU: Prokockao pare, pa zaklao rođaku da vrati novac!

Rasvettljeno ubistvo

PREKLANA U STANU: Prokockao pare, pa zaklao rođaku da vrati novac!

Crna Hronika -
Stefan J. (18) izgubio u kladionici 3.500 dinara, koje su mu roditelji dali da kupi patike, pa zaklao Milu Milivojević (58)

SOKOBANJA - Brutalno!

Stefan J. (18) iz Sokobanje uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine iz koristoljublja ubio rođaku Milu Milivojević (58) iz Sokobanje, radnicu lokalne pošte!

Pritešnjen dokazima, on je na saslušanju u policiji priznao zločin, a kao motiv je naveo koristoljublje.

- Osumnjičeni Stefan J. u kladionici je izgubio 3.500 dinara koje su mu roditelji dali da kupi patike, pa je zbog toga odlučio da opljačka Milu Milivojević.

Ubijenu Milu je poznavao preko svog očuha, s kojim je Mila bila u srodstvu, i verovao je da ona ima ušteđevinu, pošto je živela sama i nije imala velike troškove. Kobne noći on je otišao kod Milivojevićeve s namerom da od nje iznudi novac!

Kad mu je žena otvorila vrata, Stefan J. ju je udario pesnicom i onesvestio, a onda joj zadao još nekoliko udaraca.

Posle toga je iz kuhinje uzeo nož, a kad se Mila osvestila, počeo je da joj preti ubistvom i da traži da mu da pare. Nije poverovao kad mu je Mila rekla da nema skrivenog novca, a kad je prestravljena žena počela da se brani, zario joj je nož u grlo - rekao je izvor Kurira.

Nakon toga Stefan J. je uzeo Milinu tašnicu, u kojoj je bilo oko 4.000 dinara.- Za deo novca je kupio patike, a za ostatak hranu, koju je odneo kući - kaže naš izvor.D. I.

Neverica... Svi u Sokobanji bili su šokirani zločinom
Neverica... Svi u Sokobanji bili su šokirani zločinom

Dokazi

NOŽ I TORBICU BACIO U POTOK

Tokom istrage policajci su našli nož i torbicu koje je osumnjičeni Stefan J. bacio u obližnji potok. Stefan J. je uhapšen u porodičnoj kući u Sokobanji, gde je živeo s majkom i očuhom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track