Najnovije vesti

PREVARA: Beograđanka prodajom lažnih avio karata zaradila 1.700.000 dinara!
Foto: Rojters

Na aerodromu saznali za prevaru

PREVARA: Beograđanka prodajom lažnih avio karata zaradila 1.700.000 dinara!

Crna Hronika
D.S.N. se tereti da novac od prodaje karata nije uplaćivala na račun avio kompanija, već im je izdavala avio karte sa lažnim brojevima, za koje žrtve nisu znale da su nevažeće i da ne postoje u sistemu što su saznali tek kada su pokušali da se ukrcaju

BEOGRAD - Beogradska policija je uhapsila i, uz krivičnu prijavu, privela Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu D.S.N. ( 1970 ), iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više krivičnih delo prevare.

Naime D.S.N. se sumnjiči da je u svojim agencijama "Beosky service and travel" i "Focus travel", u kojima se bavila prodajom avio karata, dovodila u zabludu oštećene, tvrdeći da će novcem koji joj uplate na ime kupovine karata, izvršiti rezervaciju za putovanje, kažu u policiji.

Preuzeti novac osumnjičena nije uplaćivala avio kompanijama, a oštećene građane je održavala u zabludi, izdajući im avio karte sa lažnim brojevima, tako da do trenutka dolaska na aerodrom nisu znali da njihove karte nisu validne, da ne postoje u sistemima rezervisanih i izdatih karata kod avio kompanija i da neće moći da putuju na željenu destinaciju.

Osumnjičena D.S.N. je, izvršenjem navedenih krivičnih dela, pribavila materijalnu korist u iznosu od oko 1.700.000, 00 dinara.

S obzirom da se osnovano sumnja da je broj oštećenih mnogo veći nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, mole se svi koji su na ovaj način prevareni da se jave na telefone 011/ 279-84-10, 011/279-84-09.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...